"...Ik vind het belangrijk mee te mogen denken over het beleid dat wordt gevoerd en de schakel tussen ouders en ’t Klavertje te zijn..."
- Nicole Brouwers

Leden oudercommissie

Nicole Brouwers (voorzitter)

Nicole en GiesMijn naam is Nicole Brouwers en woon met mijn man Martijn en zoontje Gies in Mariaheide. Gies gaat sinds november 2014 elke donderdag spelen op ’t Klavertje en komt dan moe maar voldaan thuis. Hij heeft het er ontzettend naar z’n zin. Ik ben 2,5 dag werkzaam als logopedist in Oss waar ik met name kinderen met spraak- en/of taalproblemen en jong volwassenen die ‘slissen’ behandel. Daarnaast zie je me regelmatig achter de bar bij Café D’n Brouwer in Mariaheide. In mijn vrije tijd besteed ik zoveel mogelijk tijd aan mijn gezin. Maar ook zingen vind ik erg leuk. Om meer betrokken te zijn bij de organisatie van ’t Klavertje heb ik me opgegeven voor de oudercommissie. Ik vind het belangrijk mee te mogen denken over het beleid dat wordt gevoerd en de schakel tussen ouders en ’t Klavertje te zijn.

Aileen Vanthoor (penningmeester)

Hallo! Ik ben Aileen, getrouwd met Daan Vanthoor en samen hebben we een dochter en een zoon, Saar en Noud. Ze gaan 2 dagen per week met veel plezier naar 't Klavertje. Verder hebben we thuis nog een poes en kat genaamd Wodka en Cola. Ik werk full-time als account manager bij Ricoh in Den Bosch. Dat doe ik al bijna 10 jaar met veel plezier. Daarnaast ben ik bijna 2 jaar actief geweest in de ondernemingsraad van Ricoh. Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met koop en verkoop maar dan van kleertjes voor en van Saar. Verder tennis ik graag als het zonnetje schijnt. Omdat ik graag meer betrokken wil zijn en mee wil denken over ontwikkelingen bij 't Klavertje heb ik me aangemeld bij de oudercommissie.

Linda Jacobs (secretaris)

Fien en LodeHi! Ik ben Linda Jacobs en ben sinds januari 2016 lid (secretaris) van de oudercommissie. Getrouwd met Friso en we hebben 2 kinderen, Fien (3,5 jaar) en Lode (8 maanden). Ze gaan samen 3 dagen met heel veel plezier naar 't Klavertje. Fien heeft er veel vriendinnetjes gemaakt en Lode is al goed op weg. Het is heerlijk hoe ze bij 't Klavertje kunnen spelen, ze zijn veel buiten en gaan er graag op uit met zijn allen. Het is altijd erg leuk om het verslag en de foto's te lezen aan het einde van de dag. Ik werk 4 dagen als marketeer Taal voor het Basisonderwijs bij Uitgeverij Malmberg in 's-Hertogenbosch. We wonen nu ongeveer 1 jaar in Mariaheide, ik wilde graag meer mensen leren kennen en heb me daarom aangemeld voor de oudercommissie. Daarnaast vind ik het belangrijk om mee te denken over vraagstukken van het kinderdagverblijf en vind ik het leuk om te organiseren en te regelen. Tot bij 't Klavertje!

Carin Vreenegoor (lid)

“Hallo allemaal, ik ben Carin Vreenegoor, getrouwd met Oscar en samen hebben we drie kinderen, Niklas, Damian en Jessica. Onze jongste dochter Jessica gaat altijd heel graag naar ´t Klavertje. Zij heeft daar ontzettend veel plezier samen met haar vriendjes en vriendinnetjes. Ik werk 4 dagen in de week als office manager bij een technisch bedrijf in Uden en daar heb ik het enorm naar mijn zin. In mijn vrije tijd geniet ik van samen zijn met de kinderen, thuis of door gezellig op pad te gaan, fietsen, wandelen, naar de speeltuin. Daarnaast ga ik graag een avondje weg met vrienden, of lekker uit eten. Als lid van de oudercommissie probeer ik een positieve bijdrage te leveren aan kinderdagverblijf ´t Klavertje en aan een prettige opvang voor onze kinderen.”

Liset van Weert (lid)

Liset en LynnHoi! Ik ben Liset van Weert en woon samen met mijn man Mark en onze dochter Lynn in Mariaheide. Eind februari 2015 is Lynn geboren en sinds januari 2016 gaat zij één dag in de week naar ’t Klavertje. Ze heeft het enorm naar haar zin.
Ik ben drie dagen per week werkzaam als leerkracht op een basisschool in Sint Oedenrode. Ik heb me aangemeld bij de oudercommissie om meer betrokken te kunnen zijn en hoop als lid een positieve bijdrage te kunnen leveren aan ’t Klavertje.

 

Carolien Uijens-van Asseldonk (lid)

Carolien en IsaHoi, mijn naam is Carolien Uijens-van Asseldonk en woon samen met mijn man en dochter Isa (1,5) in Mariaheide. In oktober 2016 verwachten we ons 2de kindje. Isa gaat elke donderdag met veel plezier naar 't klavertje waar ze fijn met haar vriendjes en vriendinnetjes kan spelen en samen op pad kunnen gaan naar de bakker en/of groenteboer. Zelf werk ik part-time als R&D manager bij aardappel verwerkend bedrijf in Tilburg. In mijn vrije tijd sport ik graag; korfbal, wielrennen en schaatsen en geniet ik van leuke dingen die we met zijn drieën doen. Ik heb me aangemeld voor de oudercommissie omdat ik graag betrokken ben bij de opvang van Isa en graag mee denk over de ontwikkelingen / activiteiten bij 't klavertje. Daarnaast is het ook een fijne manier om meer ouders te leren kennen.