Onze visie
We vinden het erg belangrijk dat je je kind vol vertrouwen bij 't Klavertje brengt. Een voorwaarde hiervoor is dat de kinderen worden opgevangen in een veilige en vertrouwde omgeving. ’t Klavertje is een kleinschalige kinderopvang bestaande uit een groep met maximaal zestien kinderen. Kinderen zien hierdoor iedere keer weer bekende gezichten.
Oudercommissie
De Oudercommissie heeft als doel de collectieve belangen van ouders en kinderen zo goed mogelijk te behartigen. Ouders kunnen dus via de Oudercommissie invloed uitoefenen op de kwaliteit en organisatie van de kinderopvang bij ‘t Klavertje. Vijf ouders vormen samen de Oudercommissie van ’t Klavertje.

Over ons

Greetje van Os

Greetje van OsNa mijn HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening ben ik vijf jaar werkzaam geweest bij organisaties waar het kind centraal staat. Gedurende deze tijd werd mij steeds duidelijker dat hier mijn hart ligt. Begin 2006 begint het idee bij me te groeien om een eigen onderneming in de kinderopvang te starten. Kinderopvang waar de kinderen zich thuis voelen, veel aandacht krijgen, respectvol benaderd worden en kunnen genieten van het buitenleven. Een plek waar kinderen zichzelf kunnen zijn en buiten kunnen ravotten, maar waar ze ook verantwoordelijkheden krijgen zoals het voeren van de dieren en het water geven van de planten. Dit alles komt samen in kinderopvang ´t Klavertje; een plek waar jullie kinderen kunnen spelen totdat ze letterlijk groen zien! Naast onderneemster ben ik op de eerste plaats moeder van twee dochters: Marijntje en Doris.

Iris van Asseldonk

Iris van AsseldonkHallo allemaal! Mijn naam is Iris van Asseldonk, ik woon in Mariaheide. Sinds september 2014 ben ik afgestudeerd als Pedagogisch medewerker. In mijn studiejaren heb ik bij ‘t Klavertje stage gelopen en voelde me er meteen thuis. Na mijn studie ben ik hier begonnen als invalskracht en sinds maart 2016 werk ik hier 3 dagen in de week; op maandag, woensdag en vrijdag. Ik ben blij dat ik me mag aansluiten bij dit enthousiaste en liefdevolle team! Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd en veilig voelen bij 't Klavertje en dat de kinderen aan het eind van de dag met een stralend gezicht naar huis toe gaan. Daarnaast vind ik het erg leuk om lekker met de kinderen buiten te zijn en allerlei dingen te ontdekken in de natuur. Spelen tot we groen zien!

Audrey van Dinter

Audrey van DinterHoi ik ben Audrey van Dinter en woon in Veghel. Emiel en ik hebben 3 kinderen: Levi, Tatum en Sterre. Na mijn opleiding MBO-Sociaal Pedagogisch Werk, ben ik begonnen in de kinderopvang. Ik ben blij dat ik bij Kinderopvang ’t Klavertje mag werken. Het is een kleinschalige opvang waardoor ik me erg betrokken voel bij de kinderen en ouders maar ook bij de organisatie op zich. Daarnaast past de visie van ’t Klavertje helemaal bij mij: veel naar buiten en zorgen dat kinderen een leuke dag hebben. De kinderen staan hier centraal.

Sabine van der Palen

Sabine van der PalenHallo, ik ben Sabine en ik woon samen met mijn vriend in Veghel. Ik ben vrijwilligster bij ‘t Klavertje op dinsdag, woensdag en donderdag. Ik verdeel mijn tijd op ‘t Klavertje tussen het werken met de kinderen en het zorgen voor de dieren. Mijn grootste wens is altijd geweest om met kinderen te werken, maar omdat ik een lichte vorm van autisme heb was het niet mogelijk om een opleiding te voltooien. Door vrijwilligster te zijn op ‘t Klavertje kan ik nu toch met kinderen omgaan en dat is wat ik het liefste doe. Werken bij ‘t Klavertje heeft mijn voorkeur omdat de kinderen hier leren omgaan met de natuur en met dieren. Dit vind ik heel belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Zelf heb ik zeven jaar vrijwilligerswerk gedaan op een kinderboerderij. Momenteel ben ik ook vrijwilligster bij het kinderknutselplein van de Feel Good Market in Eindhoven. Mijn hobby’s zijn haken, breien, werken met dieren, lezen, koken, bakken en ik pas heel graag op de kinderen van een vriendin.

Lieke van Helvoirt

Lieke van HelvoirtNa mijn HBO-opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening, ben ik werkzaam binnen de kinderopvang. Vanaf de start van kinderopvang 't Klavertje werk ik hier fulltime met veel gezelligheid en plezier. Ik vind het erg fijn om samen met mijn collega’s voor jullie kinderen klaar te staan en er samen een mooie dag van te maken. De visie van 't Klavertje past helemaal bij mij. Samen met mijn collega's is het een leuke uitdaging een dag vol speelplezier, buitenleven en creativiteit neer te zetten, waar de kinderen de ruimte krijgen zich spelenderwijs te ontwikkelen en naar hartenlust kunnen ontdekken. Ik word er elke dag weer vrolijk van als ik de blije gezichtjes van de spelende kinderen bij 't Klavertje zie. 't Klavertje is een warme, veilige plek voor de kinderen, het maakt het voor hen een thuis waar iedereen mag zijn wie hij of zij is. Door de kleinschalige en informele sfeer wordt er een persoonlijke band opgebouwd met kinderen en ouders en dat maakt het werk nog leuker! Naast het werken op de groep, werk ik één dag per week op kantoor.

Maartje van Asseldonk

Maartje van AsseldonkHoi, Ik ben Maartje van Asseldonk en woon in Eindhoven. Ik heb de MBO-opleiding Onderwijsassistente afgerond. Ik werk vanaf augustus 2010 fulltime bij ’t Klavertje, en doe dit nog altijd met heel veel plezier. Het kleinschalige, de mooie omgeving, de fijne collega’s, en de fijne band die ik met de kinderen en ouders heb opgebouwd, maakt deze plek zo fijn om te werken; mijn tweede thuis. De kinderen voelen zich hier ook helemaal thuis en krijgen alle aandacht die ze verdienen. Ik hoop hier nog vele jaren te werken.